Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

ÇOkay az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Pricing at this stage is an efficient insulation and setting up products applied. prefabricated residence charges are on our site. Moreover, given that the square meter grows, the cost boosts in direct prefabrik ev proportion to it. All styles and pricing my prefab house also obtainable.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Binada prefabrik ev modelleri soba kullanımı prefabrik ev varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata prefabrik ev kadar yapılabiliyor?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çok severler.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha prefabrik ev hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Fashionable bir görünüme ve minimal bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin gardenımına koşuyor.

Report this wiki page